Externe

Interviu

Comunitatea sirienilor din România a crescut în ultimii ani din cauza conflictelor din țara lor. Le place România, au școala lor aici, dar abia așteaptă să se întoarcă acasă, chiar dacă acolo îi așteaptă doar ruinele caselor în care au locuit cândva.

Mai mult
Asasinat

Fostul deputat al Rusiei Denis Voronenkov a fost omorât într-un schimb de focuri la Kiev. Atacatorul se află în stare critică la spital, după ce a fost rănit de bodyguardul politicianului.

Mai mult
Interviu

A plecat din Afganistan acum trei luni, amenințat cu moartea după ce și-a dus fratele la un spital militar francez. Familia a vândut casa comună pentru a plăti traficanții să-l ducă în Franța alături de alți doi frați. Au ajuns în România.

Mai mult
Interviu

Cum să nu ratezi oportunitățile de lucru din Bulgaria: povestea reală a unui refugiat sirian

Mai mult
Interviu

Din Siria în Cuba și înapoi în Siria – începutul neașteptat al unei călătorii spre Europa

Mai mult
Captura video / Donețk
Război în Ucraina

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, și-a intrerupt vizita de lucru în Germania, din cauza reizbucnirii luptelor în zona orasului Avdeevka, din regiunea Donețk, a anunțat secretarul de presă al președintelui ucrainean, Sviatoslav Țegolko.

Mai mult
FOTO: radiomayak.ru
Suspect

Consulul Rusiei în Grecia, Andrei Malanin, a fost găsit mort, în această seară, în apartamentul său din centrul Atenei, din cauze încă necunoscute, deși poliția elimină pentru moment ipoteza unei crime, scriu agențiile străine.

Mai mult
Deschidere parțială

Belarus a anunțat luni anularea obligativității vizelor pentru cetățenii din 80 de țări, inclusiv pentru țările UE, SUA și Japonia.

Mai mult