Un moldovean din Bălți este suspectat că ar fi încercat să-și vândă bebelușul de numai 2 săptămâni. Asta după ce o femeie din Germania a fost reținută la vamă în timp ce încerca să iasă cu bebelușul din Republica Moldova, prezentând o procură semnată de bărbat.

S-a întâmplat astăzi la vama Leușeni. Potrivit poliției, femeia, cetățean al Germaniei, însoțită de doi moldoveni a încercat să iasă din Republica Moldova, prin vama Leușeni, cu un bebeluș de 12 zile. Nemțoaica le-a prezentat polițiștilor de frontieră o procură semnată de tatăl copilului prin care acesta își dă acordul ca aceasta să mergă impreună cu nou-născutul la odihnă peste hotare.

Femeia a intrat în Republica Moldova pe 25 Ianuarie.

Nemțoaica, cei doi bărbați care o însoțeau la vamă, dar și tatăl copilului au fost reținuți, iar bebelușul va fi adus în aceasta seară la Centrul de Plasament și Reabilitare pentru copii de vârstă fragedă din capitală.

Potrivit poliției, tatăl bebelușului ar avea antecedente penale. Anterior ar fi fost deținut pentru tâlhărie. Acesta mai are încă 3 copii.

Știrea se actualizează pe ProTV