Știri

Șansa României   București    

Premierul Dacian Cioloș a reiterat luni că nu va intra în politică înainte de alegerile din decembrie, dar a prezentat o platformă care conține ideile sale despre o viitoare guvernare: „România la 100 de ani - 10 principii ale unei guvernări”.

Mai mult
Statistici sumbre   Chișinău    

Medicii trag un nou semnal de alarmă: aproximativ 900 de cazuri noi de cancer mamar sunt depistate anual în Moldova și tot din cauza cancerului mamar mor în fiecare an peste 450 de femei.

Mai mult
Le-au cedat nervii   Chișinău    

Maia Sandu este candidatul comun al partidelor anti-sistem la alegerile prezidențiale din 30 noiembrie. Decizia ar fi fost luată acum câteva minute la o ședință comună a PAS, PPDA și PLDM.

Mai mult
UE unește   Rezina    

Cea mai modernă instituție medicală publică de tratare a bolilor contagioase a fost dată în exploatare la Rezina. Anual, instituția de importanță regională va putea presta servicii medicale pentru aproximativ 500 de locuitori din dreapta și stânga Nistrului.

Mai mult
Moldovenii fac cozi la oficiile de evidență a persoanelor din România /  FOTO: Report.md
Efectul bumerangului   Chișinău    

După ce Guvernul de la Chișinău a decis să pună miliardul de dolari furat din sistemul bancar pe spatele cetățenilor, tot mai mulți moldoveni cu dublă cetățenie își stabilesc, fictiv, domiciliul în alte state unde își mută rezidența fiscală și conturile bancare. 

Mai mult
Disperații!   Ungheni    

La Ungheni, unii concurenți electorali și-au lipit afișele electorale pe gardul cimitirului. Fotoreporterul Report.md a surprins un panou improvizat, cu afișele electorale ale pretendenților la fotoliul de șef al statului Iurie Leancă, Igor Dodon și Marian Lupu pe gardul cimitirului din cartierul Dănuțeni, Ungheni.

Mai mult
Ședință cu surprize   Chișinău    

Astăzi, începând cu ora 12.00, are loc ședința în plen a Parlamentului, la care urmează a fi pusă în discuție moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Filip, depusă săptămâna trecută de 37 de deputați.

Mai mult
Sondaj   Chișinău    

Socialistul pro-rus Igor Dodon este candidatul la Președinție cu cele mai mari șanse. El este urmat de pro-europenii Maia Sandu și Andrei Năstase, care sunt practic la egalitate. Așa reiese dintr-un nou sondaj administrat de compania „CBS-AXA” la comanda IDIS „Viitorul” din Moldova.

Mai mult