Știri

Reacții   Chișinău    

Cel mai controversat oligarh moldovean Vlad Plahotniuc și președintele pro-rus ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, au anunțat că se bucură pentru succesul electoral al PSD în România.

Mai mult
FOTO: Report.md
Reportaj de la poarta Ambasadei   Chișinău    

La primele ore ale dimineții, la secția de votare de la Ambasada României din Chișinău, numărul alegătorilor veniți să își exprime dreptul la vot nu era prea mare. La poarta Ambasadei, „circulația” era dirijată de un angajat al Ambasadei, care gestiona fluxul de alegători.

Mai mult
Alegeri sub ocupație   Tiraspol    

„Alegerile prezidențiale” din autoproclamta „rmn”, nerecunoscute de nimeni, sunt „monitorizate” de deputați ruși. Este al 7-lea „scrutin prezidențial” din această zonă separatistă controlată de Rusia.

Mai mult
Gala Premiilor ONU   Chișinău    

Organizația Națiunilor Unite în Moldova a premiat realizările remarcabile în domeniul drepturilor omului în Republica Moldova în 2016. 

Mai mult
Flagrant   Chișinău    

Parlamentul ”a rugat” Guvernul să vadă dacă poate obține condiții mai bune reieșind din contractul de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău. Despre rezilierea contractului, însă, nici vorbă. Parlamentul a audiat raportul Comisiei de anchetă creată acum un an.

Mai mult
FOTO: president.md
Guvernare nocturnă   Chișinău    

Încă o învestire în mare taină la Chișinău. După ce, în ianuarie 2016, actualul Guvern, condus de Pavel Filip, a fost învestit noaptea, joi, președintele Nicolae Timofti a învestit, tot pe furiș, procurorul general.

Mai mult
Decizie previzibilă   Chișinău    

Judecătoria sectorului Centru a respins joi seara contestația depusă de peste 140 de cetățeni din diaspora prin care s-au plâns că le-a fost încălcat dreptul constituțional la vot în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Mai mult
  Chișinău    

La Judecătoria sectorului Centru va continua astăzi examinarea dosarului ”Diaspora”.

Mai mult