Știri

Ședință cu surprize

Astăzi, începând cu ora 12.00, are loc ședința în plen a Parlamentului, la care urmează a fi pusă în discuție moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Filip, depusă săptămâna trecută de 37 de deputați.

Mai mult
Sondaj

Socialistul pro-rus Igor Dodon este candidatul la Președinție cu cele mai mari șanse. El este urmat de pro-europenii Maia Sandu și Andrei Năstase, care sunt practic la egalitate. Așa reiese dintr-un nou sondaj administrat de compania „CBS-AXA” la comanda IDIS „Viitorul” din Moldova.

Mai mult
Sindromul Stockholm: O generație „cu capul în jos” - principalul suspect e în libertate și administrează fonduri publice din fotoliul de primar, iar miliardul furat va fi pus pe spatele cetățenilor
Cadou electoral

Guvernul a anunțat că îşi va asuma răspunderea pentru şapte proiecte de legi solicitate de Fondul Monetar Naţional. În listă figurează și blamatul proiect care prevede convertirea creditelor de urgență acordate celor bănci, prin intermediul cărora a fost furat un miliard de dolari, în datorie de stat - adică punerea datoriei pe spatele cetățenilor.

Mai mult

Senatorii au blocat urmărirea penală a lui Gabriel Oprea în dosarul în care procurorii îl acuză de ucidere din culpă în legătură cu moartea polițistului Bogdan Gigină.

Mai mult
Jose Manuel Barroso şi ex-premierul Vlad Filat
Efecte colaterale

Fostul șef al Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, riscă un proces la Curtea Europeană de Justiție, fiind suspectat că ar fi încălcat principiile etice și normele Uniunii Europene, pe motiv că ar lucra la o bancă.

Mai mult
Ecoul terorii

Șeful grupării separatiste de la Tiraspol, Evghenii Șevciuk, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că intenționează să-și înainteze candidatura pentru un nou mandat de „președinte” al autoproclamatei republici transnistrene.

Mai mult
Eli­cop­te­rul mol­do­ve­nesc acci­den­tat în Afga­nis­tan
Subiect uitat

Cei doi piloţi moldoveni, care au supravieţuit atacului talibanilor din noiembrie 2015, sunt în continuare ţinuţi ostatici în Afganistan. 

Mai mult
FOTO: Report.md
Sprijin pentru reforme

România nu poate veghea ca banii din creditul românesc de 150 milioane de euro, oferit Republicii Moldova, să nu fie furați și mizează în acest sens pe onestitatea și responsabilitatea guvernanților de la Chișinău. 


Mai mult