Știri

Alegeri sub ocupație   Tiraspol    

„Alegerile prezidențiale” din autoproclamta „rmn”, nerecunoscute de nimeni, sunt „monitorizate” de deputați ruși. Este al 7-lea „scrutin prezidențial” din această zonă separatistă controlată de Rusia.

Mai mult
Gala Premiilor ONU   Chișinău    

Organizația Națiunilor Unite în Moldova a premiat realizările remarcabile în domeniul drepturilor omului în Republica Moldova în 2016. 

Mai mult
Flagrant   Chișinău    

Parlamentul ”a rugat” Guvernul să vadă dacă poate obține condiții mai bune reieșind din contractul de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău. Despre rezilierea contractului, însă, nici vorbă. Parlamentul a audiat raportul Comisiei de anchetă creată acum un an.

Mai mult
FOTO: president.md
Guvernare nocturnă   Chișinău    

Încă o învestire în mare taină la Chișinău. După ce, în ianuarie 2016, actualul Guvern, condus de Pavel Filip, a fost învestit noaptea, joi, președintele Nicolae Timofti a învestit, tot pe furiș, procurorul general.

Mai mult
Decizie previzibilă   Chișinău    

Judecătoria sectorului Centru a respins joi seara contestația depusă de peste 140 de cetățeni din diaspora prin care s-au plâns că le-a fost încălcat dreptul constituțional la vot în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Mai mult
  Chișinău    

La Judecătoria sectorului Centru va continua astăzi examinarea dosarului ”Diaspora”.

Mai mult
Conferința internațională ”Moldova între Est şi Vest: Perspectivele de aderare ale Republicii Moldova la UE / Foto: Report.md
Între Est şi Vest   Chișinău    

Perspectiva aderării Republicii Moldova la UE este împiedicată de nivelul înalt al corupţiei, de sărăcie, de ritmul lent al reformelor, iar pe termen lung - de conflictul transnistrean.

Mai mult
Ambasadorul Daniel Ioniță a susținut o conferință de presă la Chișinău / FOTO: Report.md
Important   Chișinău    

Autoritățile de la București vor deschide 35 de secții de votare în Republica Moldova pentru alegerile parlamentare din România, cu 12 mai multe față de alegerile din 2014.

Mai mult