Știri

Elizaveta Mereacre a stat câteva ore în frig sperând să poată schimba viitorul nepoților / FOTO: Report.md
Abuz sau incompetență?

Gălăgie în fața secției de votare din satul Cocieri, raionul Dubăsari. Aproximativ 40 de persoane internate la sanatoriul ”Struguraș”nu au putut vota ieri, deoarece administrația instituției nu i-a înregistrat ca alegători. 

Mai mult
FOTO: Report.md
Deja vrea să fie iubit

Liderul socialiștilor Igor Dodon se declară învingător la alegerile prezidențiale. În cadrul unui un briefing susținut la miezul nopții, acesta și-a invitat oponenta sa la discuții.

Mai mult
Alegeri prezidenţiale 2016

După procesarea a 93% din procesele verbale, reiese că socialistul Igor Dodon a acumulat 55,6% din sufragii în timp ce candidatul PAS, Maia Sandu - 44,4%.

Mai mult
Stop vot!

Secțiile de votare din toată țara au fost închise. Până la ora 21:00 au votat peste 1 milion 600 mii de cetățeni cu drept de vot, dintre aceștia 130 de mii peste hotarele țării, unde mai continuă procesul  de  votare. La scrutinul din 13 noiembrie s-au prezentat peste 53% dintre alegători.

Mai mult
FOTO: radiochisinau.md
Ce fel de preşedinte vor elitele?

Oficialii şi candidaţii la funcţia de preşedinte au votat. Cei doi candidaţi au spus că nu planifică acţiuni de protest după alegeri şi speră ca scrutinul să se desfăşoare fără abuzuri. 

Mai mult
Alegeri prezidenţiale 2016

Procesul de vot a început în toată țara și la secțiile de votare din străinătate. În total au fost deschise 2081 secții de vot dintre care 100 în afara țării. Pentru turul doi de scrutin au fost tipărite cu peste 10 mii de buletine de vot mai multe decât în turul întâi.

Mai mult
Discriminare prin nepăsare

Exercitarea dreptului de vot de către persoanele cu nevoi speciale din Republica Moldova rămâne o adevărată provocare.

Mai mult
FOTO: Report.md
Incendiu devastator

Un pompier a decedat în timp ce încerca să stingă incendiul izbucnit la un depozit din sectorul Ciocana din Chişinău.

Mai mult