Știri

Moldova nocturnă   Chișinău    

Igor Dodon a fost învestit vineri în funcția de președinte al Republicii Moldova în cadrul unei ședințe comune a minorității deputaților aleși și a unui judecător al Curții Constituționale.

Mai mult
Suspect anihilat   Berlin    

Tunisianul Anis Amri, bănuit că ar fi fost autorul atacului terorist de la Berlin, a fost ucis într-un schimb de focuri la Milano. El a fost interceptat noaptea trecută de o patrulă a poliției italiene.

Mai mult
Istoria nu uită   București    

Procurorii militari din Parchetul instanţei supreme i-au pus sub inculpare în dosarul Mineriadei pe fostul preşedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman, fostul director al SRI Virgil Măgureanu şi fostul viceprim-ministru Gelu Voican Voiculescu.

Mai mult
Igor Dodon a jurat să apere Constituția, legile țării, integritatea teritorială și suveranitatea Republicii Moldova / FOTO: Report.md
Huiduit și boicotat   Chișinău    

Igor Dodon a fost învestit astăzi în funcția de președinte în cadru unei ceremonii „reci” și scurte, de la care au lipsit mai mulți oficiali: toți predecesorii săi (inclusiv Nicolae Timofti care ar fi trebuit să-i transmită simbolic funcția), deputații (cu excepția celor socialiști și democrați). Chiar și președintele Curții Constituționale, Alexandru Tănase, a lipsit de la eveniment, acesta fiind înlocuit de un judecător.

Mai mult
Deja vu   Chișinău    

În ultima zi a mandatului său de președinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti, și-a cerut scuze de la controversatul oligarh Vladimir Plahotniuc, pentru că ar fi făcut declarații eronate în legătură cu acesta.

Mai mult
Foto: Facebook.com / Ana Nichita
Dodon, „secret de stat”   Chișinău    

Deși a anuțat public că nu are nevoie de pază de stat, casa lui Igor Dodon este păzită zi și noapte de persoane în civil, într-o mașină parcată la poarta acestuia.

Mai mult
Atenţionare   Chișinău    

Banca Mondială reacționează la controversata inițiativă legislativă privind amnistia fiscală. Instituția financiară internațională atenționează că proiectele de lege care prevăd liberalizarea capitalului și amnistia fiscală atrag mai multe riscuri.

Mai mult
FOTO: ProTV.ro
România la zi   București    

Turcoaica Sevil Shhaideh este prima femeie propusă pentru funcţia de premier. De religie musulmană, Shhaideh i-au avut drept martori la cununie pe Liviu Dragnea şi Nicuşor Constantinescu. Numele său apare în dosarul de corupţie al lui Adrian Duicu.

Mai mult