Știri

FOTO: Report.md
  Moscova    

Preşedintele Igor Dodon a acordat un interviu postului „Russia Today” în care a vorbit despre „susţinerea oligarhiei moldoveneşti de partenerii occidentali, perspectivele sumbre de integrare în UE, furtul miliardului şi importanţa creării unui parteneriat strategic cu Rusia”.

Mai mult
FOTO: Privesc.eu
Procuror contestat   Chișinău    

Președintele Igor Dodon a inițiat luni procedura de contestare a rezultatelor concursului de alegere a lui Eduard Harunjen în funcția de procuror general. 

Mai mult
Blocaj   Chișinău    

Punctele de trecere a frontierei „Leuşeni”, „Sculeni”, „Ungheni”, „Costeşti”, „Lipcani”, „Cahul” şi ”Giurgiuleşti” şi-au sistat temporar activitatea pe partea română, din cauza unor defecţiuni tehnice ale bazei de date a autorităţilor de frontieră din România, fiind autorizată traversarea frontierei doar pentru cetăţenii Uniunii Europene, a anunțat Poliţia de Frontieră.

Mai mult
FOTO: Facebook / Iuliana Cantaragiu
Reacții   Chișinău    

Președintele Igor Dodon și-a asumat, în numele Moldovei, la Moscova, o datorie de peste 6 miliarde de dolari, acumulată de regiunea transnistreană față de concernul rus „Gazprom”. 

Mai mult
FOTO: HotNews.ro
Incendiu devastator   București    

Clubul Bamboo din București a ars in totalitate, iar cladirea este prăbușită în cea mai mare parte, anunță Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bucuresti-Ilfov. În momentul izbucnirii incendiului în club erau sute de persoane.

Mai mult
Aniversare   Chișinău    

Guvernul Filip, votat de Parlament într-o ședință convocată ad-hoc, care a durat jumătate de oră și care a depus jurământul la miezul nopții, fără presă, în spatele cordoanelor de poliție, împlinește astăzi un an de activitate.

Mai mult
FOTO: jurnal.md
Stratagemă   Chișinău    

Moldova are un președinte decorativ (cu atribuții limitate) pro-rus, foarte gălăgios, ale cărui acțiuni se înscriu în tehnologiile politice ale guvernării oligarhice detestate de a se menține la putere.

Mai mult
Intimidare?   Chișinău    

Vladimir Botnari, fostul comisar al municipiului Chișinău, cere tragerea la răspundere penală a ziaristei Centrului de Investigații Jurnalistice, Mariana Rață. Botnari a depus o plângere penală la Procuratura mun. Chișinău în care invocă faptul că jurnalista a accesat și difuzat, fără consimțământul său, date cu caracter personal care îl vizează pe el și membrii familiei sale.

Mai mult