Știri

Poza simbol / Sursa: Autoexpert.md
De parcă ar fi puțină corupție

Autorităţile vor să opereze o serie de amendamente la legislație prin care să le permită şoferilor străini care au fost sancţionaţi pe teriroriul Republicii Moldova să achite amenzile direct agenţilor rutieri.

Mai mult
Așa arată transparența în sănătate

Spitalele și celelalte instituții din subordinea sau coordonarea Ministerului Sănătății vor fi obligate ca, în termen de șapte zile de la semnare, să declare, pe o platformă publică proprie, toate contractele de achiziție mai mari de 20.000 de lei.

Mai mult
Dezlegare

Papa Francisc a extins, luni, puterile preoţilor catolici şi le-a permis acestora să le acorde iertare femeilor care au făcut avort.

Mai mult
Elizaveta Mereacre a stat câteva ore în frig sperând să poată schimba viitorul nepoților / FOTO: Report.md
Abuz sau incompetență?

Gălăgie în fața secției de votare din satul Cocieri, raionul Dubăsari. Aproximativ 40 de persoane internate la sanatoriul ”Struguraș”nu au putut vota ieri, deoarece administrația instituției nu i-a înregistrat ca alegători. 

Mai mult
FOTO: Report.md
Deja vrea să fie iubit

Liderul socialiștilor Igor Dodon se declară învingător la alegerile prezidențiale. În cadrul unui un briefing susținut la miezul nopții, acesta și-a invitat oponenta sa la discuții.

Mai mult
Alegeri prezidenţiale 2016

După procesarea a 93% din procesele verbale, reiese că socialistul Igor Dodon a acumulat 55,6% din sufragii în timp ce candidatul PAS, Maia Sandu - 44,4%.

Mai mult
Stop vot!

Secțiile de votare din toată țara au fost închise. Până la ora 21:00 au votat peste 1 milion 600 mii de cetățeni cu drept de vot, dintre aceștia 130 de mii peste hotarele țării, unde mai continuă procesul  de  votare. La scrutinul din 13 noiembrie s-au prezentat peste 53% dintre alegători.

Mai mult
FOTO: radiochisinau.md
Ce fel de preşedinte vor elitele?

Oficialii şi candidaţii la funcţia de preşedinte au votat. Cei doi candidaţi au spus că nu planifică acţiuni de protest după alegeri şi speră ca scrutinul să se desfăşoare fără abuzuri. 

Mai mult