Natalia Gordienko a devenit proprietara a două posturi de radio din Republica Moldova - Like FM (care retransmite Russkoe Radio) și Radio ONE (înființat prin cesiune de frecvențe, preluate de la Național FM). Ambele instituții media își au adresa pe strada Ghioceilor 1 - sediul General Media Group (GMG). GMG include posturile  de televiziune Prime și Publika TV, controlate de democratul Vlad Plahotniuc și  Canal 2, Canal 3 ale cărui proprietar este Oleg Cristal, consilierul lui Vlad Plahotniuc.

Interpreta a devenit proprietara Radio One, anul trecut, în luna noiembrie. Potrivit declarației semnate de aceasta pe propria răspundere, acest post de radio are acoperire regională.

Cu câteva zile mai târziu, dar deja în luna decembrie 2016, artista a devenit și proprietara postului LikeFM (Russkoe Radio) cu acoperire națională.

Ambele posturi de radio sunt parte a Societății Comerciale ”NG-Production” SRL, firmă la care Natalia Gordienko este fondatoare și administratoare. Potrivit datelor portalului www.idno.md, printre domeniile de activitate ale firmei ”NG-Production” SRL se numără:  proiecție de filme cinematografice; activități de realizare a înregistrărilor audio și activități de editare muzicală; activități de difuzare a programelor de radio; de producere și difuzare a programelor de televiziune etc.

Interpreta (a)politică

                                                                    FOTO: Captură video Privesc.eu

Firma își are sediul în sectorul Buiucani, municipiul Chișinău, pe strada Ghioceilor 1, acolo unde sunt amplasate și instituțiile media care îl deservesc pe Vlad Plahotniuc.

Cântăreața a declarat pentru Report.md că în acel sediu ea doar arendează spațiu și nu are nici o legătură cu instituțiile media afiliate Partidului Democrat. Ea a specificat că este „o artistă apolitică”. Asta chiar dacă, cu câteva zile în urmă, a cântat la Edineț, la mitingul organizat în susținerea sistemului electoral mixt. Acolo interpreta menționa că doar o astfel de schimbare a sistemului electoral va promova oameni în funcții de răspundere după principiul meritocrației.

Cu doi ani în urmă, Gordienko declara în cadrul unui interviu la Prime TV că, peste 5-10 ani, se vede în politică.

Lilia Zaharia