Ochi de fotoreporter   Chișinău    

Fotoreportaj: Gravidă, cu berea în mână, cu panglica bicoloră la piept și cu un balon... a venit să vadă tehnica militară sovietică

Preşedintele Igor Dodon a fost prezent duminică la inaugurarea expoziţiei tehnicii militare sovietice în Piaţa Marii Adunări Naţionale. El a dat ordin să fie expusă tehnica militară sovietică în PMAN, în condițiile în care la Moscova se fac repetiții pentru marcarea zilei de 9 mai, considerată ziua victoriei în cel de-al doilea război mondial.

Dodon a venit la inaugurarea expoziției împreună cu familia și a invitat oamenii la concertul dedicat „Zilei Victoriei”.

„Am dat ordin Ministerului Apărării ca în acest an să prezinte o expoziţie în centrul oraşului a tehnicii militare sovietice, începând cu ziua de azi şi până pe 10 mai. Nimeni şi nimic nu ne va face să uităm faptele eroice ale bunicilor şi ale străbunicilor noştri. Noi ţinem minte. Noi ne mândrim”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

Anul trecut în PMAN a fost expusă tehnica militară americană - 36 de unităţi de tehnică militară, utilizate în cadrul exerciţiului moldo-american "Dragon Pioneer 2016".

Report.md a realizat un fotoreportaj de la expoziția de tehnică militară sovietică din PMAN din acest an.

 

 

 

 

 

Mai multe poze pot fi văzute aici.

Articolul anterior

Experții Comisiei de la Veneția au ajuns în Moldova. „Să-i așteptăm aici seară de seară!”

Articolul următor

Emmanuel Macron este noul președinte al Franței