Politic

Pașaport transnistrean și legitimație de pensionar eliberate de regimul separatist de la Tiraspol / FOTO: Report.md
Găleata cu gheață   Tiraspol    

Autoritățile constituționale de la Chișinău și cele separatiste de la Tiraspol fac schimb de date cu caracter personal ale cetățenilor moldoveni, motivând că fac asta pentru a exclude plata dublă a pensiilor.

Mai mult
FOTO: Report.md
Vot furat   Chișinău    

143 de cetățeni ai Republicii Moldova aflați în străinătate vor ataca în judecată hotărârile CEC din 16 și 17 noiembrie cu privire la contestațiile privind votul în diaspora.

Mai mult
Alegeri la sud   Comrat    

Duminică, locuitorii autonomiei găgăuze sunt chemați din nou la urne, pentru a treia oară în ultimele patru săptămâni, de data aceasta fiind vorba de alegerile pentru Adunarea Populară a UTA Gagauz-Yeri (legislativul regiunii). Societatea civilă de la Comrat reclamă mai multe deficiențe ale procesului electoral.

Mai mult
Moldova, între roșu și galben   Chișinău    

Igor Dodon a câștigat în 20 din cele 33 de raioane ale Republicii Moldova, dar și în Autonomia Găgăuză și municipiul Bălți.

Mai mult
FOTO: Report.md
Dupa ce a antagonizat societatea   Chișinău    

Candidatul socialiștilor la alegerile prezidențiale cheamă la calm după cel de-al doilea tur de scrutin și este nemulțumit că nu au fost deschise mai multe secți de votare în Rusia.

Mai mult
Proteste in fata Comisiei Electorale Centrale... Au venit câteva autobuze cu mascați / FOTO: Report.md
  Chișinău    

Moldovenii din diaspora au făcut sacrificii mari pentru a putea vota azi. Unii au mers la secțiile de votare cu copiii mici. Alții au stat ore întregi la coadă,  pentru ca în cele din urmă să fie anunțați că s-au terminat buletinele de vot.

Mai mult
Alegeri prezidenţiale 2016   Chișinău    

În toate penitenciarele din Republica Moldova au fost deschise secții de votare, pentru ca persoanelor condamnate să participe la scrutinul electoral și să-și aleagă viitorul președinte. Rata de participare este una ridicată. Și fostul premier Vlad Filat, aflat în închisoare, a votat de dimineață.

Mai mult
Autocar înmatriculat în regiunea transnistreană așteaptă alegătorii la secția de votare de lângă Primărie FOTO: Report.md
Alegeri prezidenţiale 2016   Tiraspol    

Alegătorii domiciliați în localitățile din stânga Nistrului sunt aduși la secțiile de votare în mod organizat în autocare înmatriculate în regiunea transnistreană. În prima parte a zilei, la secția de votare din căminul cultural din satul Cocieri, raionul Dubăsari, au votat peste o mie de oameni, dintre care jumătate sunt domiciliați în zona controlată de regimul separatist.

Mai mult