O camionetă a lovit trecătorii pe London Bridge, persoane cu gâtul tăiat în Borough Market, plus focuri de armă auzite de martori. Trei suspecți posibil înarmați sunt căutați de poliție.

Un incindent major de securitate a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în centrul Londrei: o camionetă a intrat în plin în trecătorii de pe London Bridge, anunță BBC News. Camioneta albă ar fi lovit cel putin 5 trecatori, potrivit unui martor ocular citat de Reuters.

Incidentele au loc cu doar 4 zile inaintea alegerilor generale din Marea Britanie.

----------------------------------

08:43 - 6 oameni și-au pierdut viața în atac, potrivit poliției. De asemenea, 30 de răniți au fost transportați la spital, a anuntat Serviciul de Ambulanță din Londra. 

02.19 - Surse din poliție citate de The Telegraph anunță cel puțin două victime în zona London Bridge.

02.10 - Cel puțin doi oameni înjunghiați într-un bar de lângă London Bridge. Poliția cere oamenilor aflați în zona incidentelor din Vauxhall, London Bridge și Borough Market să caute adăpost și să se îndepărteze de scena atacurilor.

02.00 - Polițiști aflați în zona sudică a London Bridge au declarat pentru BBC că există cel puțin o victimă. 

01.54 - Un al treilea incident are loc chiar acum în Vauxhall (sudul Londrei). Poliția intervine (BBC).

01.52 - Poliția confirmă că au existat persoane înjunghiate în Borough Market și că polițiștii au tras focuri de armă în zonă (The Guardian).