Externe

Suspect anihilat

Tunisianul Anis Amri, bănuit că ar fi fost autorul atacului terorist de la Berlin, a fost ucis într-un schimb de focuri la Milano. El a fost interceptat noaptea trecută de o patrulă a poliției italiene.

Mai mult
Atentat

Un camion a intrat luni seara în mulțimea de oameni aflată în apropierea unui târg de Crăciun din Berlin. Politia din Berlin a anunțat 9 morți și peste 50 de răniți.

Mai mult
Captură video RIA Novosti

Ambasadorul Rusiei la Ankara, Andrei Karlov, a fost grav ranit, luni, într-un atac armat produs în capitala turcă și a fost transportat la spital, anunță presa turcă.

Mai mult
Reacție

Sute de persoane au blocat toate ieșirile clădirii Parlamentului din Varșovia care acuză parlamentarii puterii că nu respectă dreptul presei de a avea acces la lucrările camerelor. „Mass-media libere” și „Constituție”, se scandează.

Mai mult
Dezlegare

Papa Francisc a extins, luni, puterile preoţilor catolici şi le-a permis acestora să le acorde iertare femeilor care au făcut avort.

Mai mult
FOTO: earthquake.usgs.gov
Cutremur devastator

Un cutremur de pământ cu magnitudinea de 6,9 a lovit marți dimineață nord-estul Japoniei, fiind emisă alertă de tsunami, transmit agenţiile internaţionale de presă, citând Institutul american de geofizică USGS.

Mai mult
Alegeri SUA

Pe baza sondajelor făcute la ieșirea de la scrutin și a numărătorii parțiale a voturilor, analiștii și televiziunile americane publică estimări ale rezultatelor.

Mai mult
FOTO: Europalibera.org
Calamități

Un cutremur cu magnitudinea de 7,1 a lovit duminică centrul Italiei, a anunțat centrul american de supraveghere geologică, citat de Reuters.

Mai mult