Externe

Interviu

Din Siria în Cuba și înapoi în Siria – începutul neașteptat al unei călătorii spre Europa

Mai mult
Captura video / Donețk
Război în Ucraina

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, și-a intrerupt vizita de lucru în Germania, din cauza reizbucnirii luptelor în zona orasului Avdeevka, din regiunea Donețk, a anunțat secretarul de presă al președintelui ucrainean, Sviatoslav Țegolko.

Mai mult
FOTO: radiomayak.ru
Suspect

Consulul Rusiei în Grecia, Andrei Malanin, a fost găsit mort, în această seară, în apartamentul său din centrul Atenei, din cauze încă necunoscute, deși poliția elimină pentru moment ipoteza unei crime, scriu agențiile străine.

Mai mult
Deschidere parțială

Belarus a anunțat luni anularea obligativității vizelor pentru cetățenii din 80 de țări, inclusiv pentru țările UE, SUA și Japonia.

Mai mult
Scandal diplomatic

Administrația Obama a răspuns joi la "eforturile" Rusiei de a influența alegerile prezidențiale americane din acest an, expulzând din SUA 35 de agenți secreți ruși și impunând sancțiuni asupra celor mai importante servicii de informații ruse, inclusiv împotriva a patru înalti ofițeri din cadrul serviciului secret al armatei ruse, despre care Casa Albă crede că a ordonat atacurile cibernetice asupra Partidului Democrat și a altor organizații politice, anunță The New York Times.

Mai mult
Suspect anihilat

Tunisianul Anis Amri, bănuit că ar fi fost autorul atacului terorist de la Berlin, a fost ucis într-un schimb de focuri la Milano. El a fost interceptat noaptea trecută de o patrulă a poliției italiene.

Mai mult
Atentat

Un camion a intrat luni seara în mulțimea de oameni aflată în apropierea unui târg de Crăciun din Berlin. Politia din Berlin a anunțat 9 morți și peste 50 de răniți.

Mai mult
Captură video RIA Novosti

Ambasadorul Rusiei la Ankara, Andrei Karlov, a fost grav ranit, luni, într-un atac armat produs în capitala turcă și a fost transportat la spital, anunță presa turcă.

Mai mult