Externe

Asasinat   Kiev    

Fostul deputat al Rusiei Denis Voronenkov a fost omorât într-un schimb de focuri la Kiev. Atacatorul se află în stare critică la spital, după ce a fost rănit de bodyguardul politicianului.

Mai mult
Interviu   București    

A plecat din Afganistan acum trei luni, amenințat cu moartea după ce și-a dus fratele la un spital militar francez. Familia a vândut casa comună pentru a plăti traficanții să-l ducă în Franța alături de alți doi frați. Au ajuns în România.

Mai mult
Interviu   Siria    

Cum să nu ratezi oportunitățile de lucru din Bulgaria: povestea reală a unui refugiat sirian

Mai mult
Interviu   Siria    

Din Siria în Cuba și înapoi în Siria – începutul neașteptat al unei călătorii spre Europa

Mai mult
Captura video / Donețk
Război în Ucraina   Donețk    

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, și-a intrerupt vizita de lucru în Germania, din cauza reizbucnirii luptelor în zona orasului Avdeevka, din regiunea Donețk, a anunțat secretarul de presă al președintelui ucrainean, Sviatoslav Țegolko.

Mai mult
FOTO: radiomayak.ru
Suspect   Atena    

Consulul Rusiei în Grecia, Andrei Malanin, a fost găsit mort, în această seară, în apartamentul său din centrul Atenei, din cauze încă necunoscute, deși poliția elimină pentru moment ipoteza unei crime, scriu agențiile străine.

Mai mult
Deschidere parțială   Minsk    

Belarus a anunțat luni anularea obligativității vizelor pentru cetățenii din 80 de țări, inclusiv pentru țările UE, SUA și Japonia.

Mai mult
Scandal diplomatic   SUA    

Administrația Obama a răspuns joi la "eforturile" Rusiei de a influența alegerile prezidențiale americane din acest an, expulzând din SUA 35 de agenți secreți ruși și impunând sancțiuni asupra celor mai importante servicii de informații ruse, inclusiv împotriva a patru înalti ofițeri din cadrul serviciului secret al armatei ruse, despre care Casa Albă crede că a ordonat atacurile cibernetice asupra Partidului Democrat și a altor organizații politice, anunță The New York Times.

Mai mult